Шта је Обасјајте свет?

„Тако да се светли ваше видело пред људима, да виде ваша добра дела, и славе оца вашега који је на небесима.” – Матеј 5:16

Шта је Обасјајте свет?

#ОбасјатеСвет је позив да се Божић претвори у време служења. То је светски покрет који за циљ има да дотакнемо срца и променимо животе чинећи оно што је Исус чинио: храњење гладних, тешење усамљених, посећивање болесних и унесрећених и показивање доброте према свима. Исус је рекао: „Ви сте видело свету” (Maтеј 5:14). #ОбасјатеСвет је савршен начин да омогућимо нашeм светлу – и Његовом светлу – да блистају.

Предлози за служење по данима

Иницијатива #ОбасјајтеСвет подстиче нас да показујемо љубав другима на исти начин на који је Исус то чинио током своје смртничке службе. За месец децембар су обезбеђена посебна упутства која нам помажу да усредсредимо своје животе на помагање другима током божићних празника. Да бисте учествовали, можете преузети календар са идејама.

Посебне недељне службе

У недељу пре Божића одржавамо посебан шабатни састанак усредсређен на рођење и живот Исуса Христа. Пријатељи и познаници који нису наше вере добродошли су сваке недеље, али се посебно позивају да дођу на богослужење са нама тог дана.

#ОбасјајтеСвет свакога дана

Сваке године на Божић, Црква Исуса Христа светаца последњих дана улаже огроман напор да шири поруку и мисију #ОбасјатеСвет. Међутим, то можете чинити целе године размишљајући о томе коме можете служити сваки дан.

Други начини да Обасјате свет