Двајца старешини свират гитара и ракоплескаат надвор

Учете сосо Нас, Почувствувајте ја Радоста

Овој декември, оживејте ја убавината и магијата на Божикната приказна додека учите од светите писма со нашите мисионери.

Име
Молимо вас да унесете садржај
Презиме
Молимо вас да унесете садржај
Имејл
Молимо вас да унесете садржај
Молимо да изаберете земљу
Молимо да изаберете земљу
Молимо да изаберете земљу
Жао нам је, нисмо могли да пронађемо ниједну адресу која би вам помогла.
Улица
Молимо вас да унесете адресу
Зашто нам је потребна ваша адреса? И онлајн и личне посете обављају мисионари у вашој локалној области.
Број зграде, стана или јединице
Молимо вас да унесете садржај
Град
Молимо да унесете назив града
Држава
Молимо вас да изаберете државу
Молимо вас да изаберете државу
Мобилни телефон
Молимо вас да унесете вредност
за заказивање
Да ли ове информације изгледају исправно?
Име и имејл
Адреса и телефон

Разумем да ће мисионари контактирати са мном како би одговорили на моја питања и поделили надахњујућу поруку.

Разумем да ће мисионари контактирати са мном како би одговорили на моја питања и поделили надахњујућу поруку.
Please select an option

Без разлика дали тоа е Лука 2 или било кој друг дел од Библијата што ве интересира, ќе имате неколку пријателски упатства што ќе ви помогнат да пронајдете нов смисол за мир и цел овој декември.

Кои предмети може да ги проучуваме?

Тоа зависи од вас. За почеток, можете:

  • Да истражувате за темата молитва во светите писма.
  • Да ја проучувате Божикната приказна.
  • Да истражувате како да го зајакнете вашиот однос со Бога.
  • Да дознаете како Исус може да ви донесе мир вам и на вашите сакани.

Уште неколку начини да Бидете Светлина На Светот