Сестри мисионерки свират пијано со семејството

Приближете се на Исус Христос

Без разлика дали сакате да стекнете сознанија за Библијата, да научите како да му се молите на Бога, или да дискутирате за тоа како учењата за Исус Христос можат да му донесат радост и мир на вашето семејство, нашите пријателско настроени мисионери во вашата област се подготвени да се состанат со вас на интернет или лично.

Име
Молимо вас да унесете садржај
Презиме
Молимо вас да унесете садржај
Имејл
Молимо вас да унесете садржај
Молимо да изаберете земљу
Молимо да изаберете земљу
Молимо да изаберете земљу
Жао нам је, нисмо могли да пронађемо ниједну адресу која би вам помогла.
Улица
Молимо вас да унесете адресу
Зашто нам је потребна ваша адреса? И онлајн и личне посете обављају мисионари у вашој локалној области.
Број зграде, стана или јединице
Молимо вас да унесете садржај
Град
Молимо да унесете назив града
Држава
Молимо вас да изаберете државу
Молимо вас да изаберете државу
Мобилни телефон
Молимо вас да унесете вредност
за заказивање
Да ли ове информације изгледају исправно?
Име и имејл
Адреса и телефон

Разумем да ће мисионари контактирати са мном како би одговорили на моја питања и поделили надахњујућу поруку.

Разумем да ће мисионари контактирати са мном како би одговорили на моја питања и поделили надахњујућу поруку.
Please select an option

За што ќе зборуваат мисионерите?

Тоа зависи од вас. За почеток, можете:

  • Да дознаете како да пронајдете мир преку молитва.
  • Да ја проучувате Божикната приказна во Библијата.
  • Да го гледате и да разговарате за краткиот филм Детето Христос
  • Да дознаете за нашата Црква.

Повеќе начини да се Биде Светлината на Светот