Преземања

Искористете ги овие ресурси за да му дадете поголемо значење на Божик, без разлика дали е нешто за лично вас или нешто што би сакале да го споделите со другите.

...

На Светот Му Треба Твоја Светлина

1:21.

...
Жена покрива бездомник со нејзиното палто
Жена покрива бездомник со нејзиното палто

Бидете Светлина На Светот со љубов

Сите ние може да учествуваме во Божикната приказна.

1:21

...
Марија го држи бебето Исус
Марија го држи бебето Исус

Христос Детето

Рождеството Христово оживува во живописни детали во текот на овој 18-минутен краток филм.

17:57

words and things

Разубавете го Вашиот Телефон или Десктоп со Божиќни Позадини

Поканете го Мирот во Вашиот Дом

Состанете се со мисионерите или повикајте некој друг за да се состане со нив во вашиот дом.

Име
Молимо вас да унесете садржај
Презиме
Молимо вас да унесете садржај
Имејл
Молимо вас да унесете садржај
Молимо да изаберете земљу
Молимо да изаберете земљу
Молимо да изаберете земљу
Жао нам је, нисмо могли да пронађемо ниједну адресу која би вам помогла.
Улица
Молимо вас да унесете адресу
Зашто нам је потребна ваша адреса? И онлајн и личне посете обављају мисионари у вашој локалној области.
Број зграде, стана или јединице
Молимо вас да унесете садржај
Град
Молимо да унесете назив града
Држава
Молимо вас да изаберете државу
Молимо вас да изаберете државу
Мобилни телефон
Молимо вас да унесете вредност
за заказивање
Да ли ове информације изгледају исправно?
Име и имејл
Адреса и телефон

Разумем да ће мисионари контактирати са мном како би одговорили на моја питања и поделили надахњујућу поруку.

Разумем да ће мисионари контактирати са мном како би одговорили на моја питања и поделили надахњујућу поруку.
Please select an option

Повеќе начини да Бидете Светлина На Светот