Идеи за Дневна Служба Бидете Светлина на Светот

Можеме да ја направиме оваа сезона на празници посреќна покажувајќи љубов на ист начин како што Исус ја покажувал за време на Неговата смртна служба. Ако не сте сигурни како, овие предлози се одлично место за почеток.

Следете не на социјалните мрежи за повеќе Божиќни содржини

Повеќе начини да се Донесе Светлина на Светот